Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Mini Review&Lip-Swatches: Rimmel London Kate Moss Matte Lipstick

Τα Rimmel φέτος το καλοκαίρι τα τίμησα δεόντος καθώς το ASOS έβαζε συχνά πυκνά έκπτωση 30% στα, έτσι κι αλλιώς, οικονομικά προιόντα της! 

 (Μπορείτε να δείτε τι ψώνησα στο Super Collective Haul μου!)

Έχοντας δοκιμάσει ήδη τα Lasting Finish κραγιόν της Kate Moss ήθελα να δοκιμάσω και την ματ σειρά, και η έκπτωση ήταν μια καλή αφορμή, καθώς κόστισαν μόνο 4ευρώ και κάτι το καθένα! 
Οι αποχρώσεις που διάλεξα είναι:
111-Kiss Of Life( το μόνο με ονομασία), ένα φωτεινό κόκκινο με μπλε υποτόνους και το 107 ένα βαθύ berry-κόκκινο.


Γενικά Χαρακτηριστικά:
Όπως και τα Lasting Finish, η συσκευασία είναι με διαγώνιο καπάκι με την κορώνα-σήμα κατατεθέν της εταιρίας με μόνη διαφορά ότι είναι κόκκινη-ματ και η υπογραφή της Kate είναι με μάυρα γράμματα. Το προιόν είναι επίσης στα 4gr. 



Swatches:

Με φλας


Με φλας

Χωρίς Φλας Α:111 Δ:107

Η άποψή μου:
 Αν και ματ, δεν είναι καθόλου ξηρά. Είναι αρκετά ενυδατικά και καθώς περνάει η ώρα έχουν μια απειροελάχιστη κολλώδες υφή. Έχουν σούπερ απόδοση χρώματος καθώς ένα πέρασμα είναι υπεραρκετό. Η μυρωδιά τους είναι φρουτένια, όμως δεν μπορώ να πω οτι με ξετρελένει. Μου κάνει πολύ τεχνιτή, δεν ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω, αλλά αυτό είναι και τελείως προσωπική πετριά, χαχα!
Δυστυχώς όμως αντιμετοπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα που έχουν τα Lasting Finish της Kate και αυτό είναι το πως είναι στα χείλη καθώς περνάει η ώρα. 
Ναι μεν έχουν κάποια διάρκεια, αλλά όταν φεύγουν απ τα χείλη, φεύγουν ανομοιόμορφα. Δηλαδή αρχικά απ τη μέση ενώ μένει το υπόλοιπο σαν περίγραμμα στα χείλη. Και δω πάλι την κατάσταση μπορεί να σώσει ένα μολύβι. 


Θα σας το πρότεινα:

 Για την οικονομική του τιμή 
Για τη γκάμα χρωμάτων 
Για την μεγάλη ποσότητα του 


Δεν θα σας το πρότεινα:

Ακριβώς για τον ίδιο λόγω που δεν θα σας πρότεινα και τα Lasting Finish, δηλαδή για τη σχετικά συχνή ανανέωση που χρειάζονται,κυρίως αν διαλέξετε κάποιο για να το φοράτε όλη μέρα, , εκτός βέβαια αν γεμίσετε τα χείλη σας με μολύβι πριν το φορέσετε. Εμένα προσωπικά αυτό δεν με πειράζει, καθώς τις αποχρώσεις που διάλεξα τις φοράω μόνο στις βραδυνές μου εξόδους.


Εσείς έχετε δοκιμάσει κάποια απ τα κραγιόν της Kate Moss ή της Rimmel; 
Αν ναι ,πώς σας φάνηκαν;



3 σχόλια: